TARRAGONA i el Francès

 

 Enhorabona a tots! Aquest article es el article 100 dels publicats en el nostre bloc.

En el mes de juny de l’any passat vam començar a gestar el que volíem que fos un projecte sòlid per a donar a conèixer la ciutadania de Tarragona en el 1800, en un període comprès entre els regnats de Carles IV i la reina Isabel I. Amb aquest afany i des de l’iniciativa privada de l’empresa clarmont. net, vam engegar amb la col.laboració de dues altres empreses culturals de Tarragona: Argos Serveis Culturals i Thaleia, Grup de Recreació històrica, el Projecte Tarragona  1800.

Projecte Tarragona 1800 es va constituir com associació cultural de recreació històrica, amb la col·laboració d’una sèrie de professionals i amants de la nostra història, amb un clar objectiu de difondre didàcticament tot aquest període arreu del país.

Després de quasi un any de dur treball, i després d’haver aconseguit grans fites, podem ja fer-vos saber oficialment que enguany, al octubre, realitzarem a Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la primera mostra de recreació històrica de la Tarragona de 1800, sota el títol de TARRAGONA i el Francès.

De tot això us mantindrem informats durant els propers mesos. Mentres tant i per a coordinar aquest gran esdeveniment, necessitarem repartir esforços, esforços que ens obligaran a prestar menys atenció al nostre bloc, que es veurà reduït mensualment en nombre d’articles, tot i que els que es pengem seran d’igual o major qualitat.

Per altre banda, ben aviat, i gràcies a la col.laboració de l’empresa Argos, que coordina i manté la nostra web i el seu bloc, i molt especialment de la Blanca Cros, introduirem a la nostra plana tota l’informació d’aquesta Mostra i d’altres actuacions que hi van lligades.

Des de aquí us volem donar les gràcies per el vostre suport i per la col.laboració per part de molts de vosaltres i animar-vos a seguir treballant i col·laborant amb el projecte. Ara més que mai.

 

 

Elies Torres Claravalls

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: