Primer assajos de las Milícies Urbanes

ensayo 1

 

Ja hem començat, ara ja ningú ens pot parar. Des de fa una mica més d’un mes hem començat els assajos de la instrucció de la Guàrdia d’Honor de les Milícies Urbanes de Tarragona. No som molts, dotze en total moment però suficients per a posar en marxa aquest gran projecte. Sincerament és tot una experiència d’amistat i companyonia que augmenta més i més, setmana rere setmana.

ensayo 2

El primer assaig el vam realitzar al Parc del Francolí, prop del riu, i amb uns grans fusells de fusta, però no acabem d’entendre quin peu era el dret i quina era l’esquerre. Va ser un matí ple d’experiències i com no, amb anècdotes per recordar.

Experiències com la que ens van envoltar dos cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana per haver-los donat l’alerta veïnal que havien vist un grup armat terrorista llest per atacar. Ja ens vam veure al «talego» i sense tabac. Afortunadament tot acabo com una anècdota i amb un gran somriure per part de tots.

A partir d’aquest moment i per no crear més alarma veïnal vam demanar autorització a l’Autoritat Portuària de Tarragona per assajar en el pàrquing a l’aire lliure, del seu edifici principal.

Així que si ens voleu venir a veure, cada dissabte de 8,00 ha 10,00 h. ens podeu venir a animar.

ensayo 3 ensayo 4

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: