Passejada per la Batalla de Valls

PASSEJADA POPULAR PELS PRINCIPALS ESCENARIS DE LA BATALLA DE VALLS (PONT DE GOI -1809)

24 de Febrer 2013

L’Associació PROJECTE TARRAGONA 1800, seguint la línea continuista que va engegar amb la Mostra de Divulgació Històrica TARRAGONA 1800 Entre Bicentenaris, que tingué lloc a Tarragona, amb gran èxit, el novembre de l’any passat, proposa, com a primer acte dins dels seu calendari programat per enguany, la realització d’una passejada popular  pels principals escenaris de la Batalla del Pont de Goi, a Valls.

 

Pont de Goi

Aquesta passejada forma part, dins del Projecte Tarragona 1800, d’una sèrie d’activitats organitzades per a donar a conèixer quins van ser els principals espais naturals on es van dur a terme les principals accions bèl·liques durant la Guerra del Francès, i quin va ser el paper dels principals pobles de l’antic Corregiment de Tarragona.

Aquesta activitat guiada, que està organitzada conjuntament per l’Associació Projecte Tarragona 1800 i l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV), comptarà amb la presencia de l’ historiador Francesc Murillo, un dels més importants especialistes d’aquesta batalla i autor del llibre “La Batalla del Pont de Goi”, editada per l’IEV.

Francesc Murillo

L’activitat, que es farà el diumenge 24 de febrer, un dia abans de la batalla real, arrencarà a les 10 h de la Plaça del Portal Nou de Valls. La passejada, d’una durada d’unes 3 hores, recorrerà uns 8 km. de nivell de dificultat baixa, i és apta per a tots els públics.

Us hi esperem!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: